fbpx

„În pofida remunerării neadecvate, munciți zilnic cu jertfire de sine”. Igor Dodon a felicitat toate cadrele medicale cu ziua profesională

Astăzi, în Republica Moldova este marcată Ziua lucrătorului medical și a farmacistului, cu această ocazie, președintele țării, Igor Dodon a adresat o felicitare pentru toate cadrele care muncesc zi și noapte pentru a salva vieți omenești.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Igor Dodon a ținut să mulțumească tuturor lucrătorilor medicali din țară pentru munca pe care o depun zilnic și pentru răbdarea și dedicația de care dau dovadă.

„Cu această ocazie, adresez sincere felicitări și mulţumiri tuturor cadrelor medicale din Republica Moldova pentru abnegația, perseverența și devotamentul în exercitarea celei mai nobile și mai responsabile profesii din lume”, a scris președintele țării.

De asemenea, Dodon și-a exprimat respectul față de cei care activează în sistemul medical și chiar dacă au un salariu minim, continuă să își îndeplinească rolul și să salveze sute de vieți.

„În pofida situației dificile din țară și a remunerării neadecvate, munciți zilnic cu jertfire de sine, ghidându-vă de principiile Jurământului lui Hippocrate”, a mai adăugat Igor Dodon.

Totodată, în mod tradițional, și în acest an, președintele a semnat un decret prin care a conferit înalte distincții de stat unui grup de lucrători medicali care activează în diverse instituții medicale din țară.

Articole asemănătoare

Back to top button