fbpx

În Moldova sunt 658 de cadre medicale infectate cu virusul COVID-19. Câți specialiști au fost diagnosticați astăzi?

În Moldova sunt 658 de cadre medicale infectate cu virusul COVID-19. Potrivit Ministerului Sănătății, 14 specialiști care s-au îmbolnăvit au fost diagnosticați astăzi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Dintre ei, opt sunt asistenți medicali, patru activează în calitate de doctori, iar doi fac parte din personalul auxiliar. În același timp, câteva zile în urmă MSMPS anunța despre 47 de angajați din sistem care au fost tratați.

Precizăm că, din numărul total de cadre medicale diagnosticate, cel puțin cinci au pierdut lupta cu boala. Este vorba despre doi specialiști din cadrul CNAMUP, o asistentă medicală de la spitalul raional Fălești, un doctor de la spitalul din Orhei și un medic de la o instituție privată.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

La Soroca și Ștefan-Vodă sunt peste 200 de cazuri. Câți bolnavi de coronavirus au fost înregistrați în fiecare raion din țară?

video | Cazul femeii care s-a plâns pe condițiile de internare de la Florești: Reacția directorului spitalului

Situație dramatică la spitalul din Fălești. Doar șase medici lucrează în trei schimburi pentru a salva viețile pacienților

Articole asemănătoare

Back to top button