fbpx

În Moldova au fost realizate aproape 6000 de teste pentru identificarea coronavirusului. Câte analize s-au efectuat în laboratoarele private?

Până acum, în Moldova au fost prelevate 5729 de de probe pentru a identifica virusul COVID-19. Anunțul a fost făcut de șeful statului după ședința Centrului unic de Comandă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Președintele a precizat că în laboratoarele de stat s-au realizat aproximativ 4000 de analize. Restul testelor au fost făcute în clinicile private. Șeful statului a mai menționat că în cazul testelor efectuate tuturor doritorilor contra cost, rezultatul este pozitiv la circa 10%. Pe de altă parte, la ANSP se confirmă circa 25% dintre cazuri, deoarece sunt testate doar persoanele care au simptome.

Precizăm că, până acum, în țara noastră sunt 1174 de cazuri de COVID-19. Din numărul total de bolnavi, 43 s-au însănătoșit, iar 27 au decedat.

Pentru a fi mereu informați și a afla primii cele mai importante știri, vă îndemnăm să ne urmăriți și pe canalul nostru de Telegram. Stați acasă și aveți grijă de sănătatea voastră!

CITEȘTE ȘI:

https://zugo.md/toate-stirile/care-sunt-grupurile-de-risc-in-moldova-si-cine-sunt-mai-expusi-cornavirusului-barbatii-sau-femeile/92259/toate-stirile

ultima oră | Se reia traficul internațional de pasageri și mărfuri prin două puncte de trecere a frontierei

Articole asemănătoare

Back to top button