fbpx

În continuare sub arest. Curtea de Apel a respins recursurile avocatului și procurorilor în privința lui Viorel Morari

Șeful suspendat din funcție al Procuraturii Anticorupție, Viorel Morari, rămâne în arest preventiv. Curtea de Apel Chișinău a respins astăzi, 3 februarie, recursurile avocatului și procurorilor, lăsând în vigoare decizia primei instanțe.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La 29 ianuarie curent, Judecătoria municipiului Chișinău, oficiul Ciocana, a prelungit cu încă 20 de zile mandatul de arest pe numele șefului PA.

Amintim că, săptămâna trecută, acuzatorii i-au înaintat învinuirea definitivă lui Viorel Morari, iar pe lângă cele două capete de acuzare imputate anterior – abuz de serviciu și fals în acte publice, Morari mai este acuzat și de amestecul în înfăptuirea urmăririi penale.

Morari a fost reținut pe 10 ianuarie curent, iar la demersul lui Alexandr Stoianoglo, Consiliul Superior al Procurorilor a acceptat suspendarea provizorie din funcție a acestuia până la adoptarea definitivă a hotărârii pe dosarul în care este vizat.

Citiți și: „Condamnare publică făcută în avans și telejustiție”: Avocatul lui Viorel Morari comentează învinuirile înaintate acestuia

Articole asemănătoare

Back to top button