fbpx

În această primăvară fii ambasadorul Moldovei pe internet. Actualizează-ți fotografia de profil de pe Facebook cu un mărțișor stilizat

Cel mai important simbol al primăverii – mărțișorul – a devenit o carte de vizită pentru țara noastră, fiind purtat pe tot parcursul lunii martie atât în Moldova, cât și peste Prut, în Bulgaria și chiar în Macedonia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cu toate acestea, într-o lume care se modernizează în fiecare zi, tot mai mulți moldoveni renunță să mai prindă la piept un mărțișor. Pentru a salva și răspândi frumusețea acestui simbol, ambasadorii țării noastre au creat mărțișorul stilizat care poate fi folosit și pe online. Astfel, aceștia îndeamnă internauții să și-l pună pe fotografia de profil.

„Devino ambasadorul Mărțișorului dacă ești din Moldova, sau dacă ai fost măcar odată în ospeție și ți-a plăcut. Plasează Mărțișorul pe poza ta de profil și păstreaz-o toată luna martie. Îndeamnă-ți prietenii să facă același lucru”, se arată într-un mesaj postat pe pagina de Facebook Moldova: Discover the routes of life.

Pentru a-ți actualiza fotografia de profil de pe Facebook accesează acest link. 

Articole asemănătoare

Back to top button