fbpx

update | Ilan Șor a rămas fără imunitate parlamentară. Procurorul general cere arestarea acestuia

(update 12:45) Cu 64 de voturi, Parlamentul a adoptat cea de-a doua cerere înaintată de procurorul general interimar privind încuviințarea ridicării imunității parlamentare a deputatului Partidului Șor, Ilan Șor, în vederea reținerii, arestării, percheziției și trimiterii în judecată.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Știrea inițială:

Astăzi are loc ședința plenară a Parlamentului. Deputații au ridicat imunitatea parlamentară a deputatului în Parlament Ilan Șor.

Procurorul general interimar Dumitru Robu se află la ședința legislativului și cere reținerea, arestarea, percheziția și tragerea la răspundere penală celor doi lideri ai Partidului Șor, Ilan Șor și Marina Tauber, pe care îi acuză de spălare de bani în proporții deosebit de mari și escrocherie în proporții deosebit de mari de către un grup criminal organizat.

Robu dă asigurări că dosarele penale în care sunt vizați deputații Marina Tauber și Ilan Șor sunt temeinic documentate și vor avea finalitate în justiție.

Pentru ridicarea imunității deputatului Șor, au votat reprezentanții PAS și cei ai Partidului Șor.

Comuniștii și socialiștii au părăsit sala de ședințe plenare a Parlamentului.

Amintim că și pe 19 mai, procurorul general interimar Dumitru Robu a venit la ședința plenară a Parlamentului, unde a înaintat 4 cereri. Două dintre acestea îl vizează pe deputatul Ilan Șor și alte două – pe deputata Marina Tauber.

Articole asemănătoare

Back to top button