fbpx

Igor Șarov, oficial rectorul Universității de Stat din Moldova. Ordinul de învestire a fost semnat

Igor Șarov a fost confirmat oficial în funcția de rector al Universității de Stat din Moldova. Despre aceasta anunță, pe pagina sa de Facebook, deputata Monica Babuc, care a venit cu un mesaj de felicitare pentru Șarov.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Colegul și prietenul meu, Profesorul Igor Sarov este de azi (în sfârșit!) Rector cu acte în regulă al Alma Mater a noastră – Universitatea de Stat din Chișinău! Nu știu cine a avut nevoie de o tergiversare de trei luni de zile, după ce personalitatea notorie a știintei noastre istorice și a învățământului nostru universitar a câștigat detașat scrutinul pentruîinalta funțtie… Mult succes, dragă Igor! Felicitari cordiale!”, scrie Monica Babuc.

De precizat că, ieri, 16 martie, a expirat termenul de confirmare a lui Igor Șarov în funcție. Amintim că, Igor Șarov a fost ales rector al Universității de Stat din Moldova pe 16 decembrie 2020, conform rezultatelor turului doi al alegerilor, unde s-au adunat

Turul doi al concursului s-a desfășurat între Igor Șarov şi Florentin Paladi, decanul Facultății de Fizică și Inginerie din cadrul USM. Potrivit rezultatelor, Şarov a devenit învingător, în urma unui scor strâns de 374 la 331 de voturi ale electorilor care au participat la alegeri.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button