fbpx

Igor Grosu va rămâne președinte interimar al PAS până după eventualele anticipate: „Așa va fi mai bine pentru partid”

Deputatul Igor Grosu anunță că va rămâne președinte interimar al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) până la Congres, care este planificat după eventualele alegeri parlamentare anticipate. Declarațiile au fost făcute chiar de către Igor Grosu luni, 25 ianuarie, în cadrul emisiunii Cutia Neagră de la TV8.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit deputatului PAS, Congresul partidului va avea loc după eventualele alegeri parlamentare anticipate, care actualmente este o prioritate. Totodată, actualii vicepreședinți ai formațiunii, Olesea Stamate și Natalia Gavrilița, ar putea să rămână cu aceleași funcții și după Congres.

„Până la Congres voi exercita interimatul. Congresul va avea loc după alegerile parlamentare anticipate, așa o să fie mai bine pentru partid. Trebuie să ne concentrăm pe anticipate, asta a fost decizia politică.

Atunci când vom decide să convocăm Congresul vom anunța. Planurile mele imediate sunt să participăm la alegerile parlamentare anticipate. Stamate și Gavrilița ar putea fi vicepreședinții PAS. Congresul va avea loc anul acesta, după alegeri, toamna”, a spus Igor Grosu.

Igor Grosu a preluat interimatul funcției de președinte al Partidului Acțiune și Solidaritate (PAS) pe 9 decembrie, după ce lidera PAS, Maia Sandu a fost aleasă președintă a R. Moldova și a renunțat la calitatea de membră a partidului.

După ce pe 9 decembrie Partidul Acțiune și Solidaritate a anunțat că Maia Sandu, Președintele ales al Republicii Moldova, a renunțat la calitatea de membru de partid și la funcția de președinte al formațiunii, interimatul a fost preluat de prim-vicepreședintele Igor Grosu.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button