fbpx

horoscop | Unii Vărsători ar putea fi trădați, iar Leii vor deveni mai organizați. Ție ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Pentru unele zodii, săptămâna viitoare va trece rapid, fără evenimente majore, în timp ce altele se vor confrunta cu situații conflictuale și momente dificile. Vezi din ce categorie faci parte tu.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Intrigile fac parte din tabloul acestei ultime săptămâni din luna iunie. Oamenii din jurul tău par obosiți și depășiți din punct de vedere psihic și ai senzația că venirea anotimpului călduros este așteptată de toți la nivel energetic. Problemele care se află la orice pas reprezintă un motiv suficient pentru a încerca să fii mai tolerant/ă cu cei din jur.

Taur

Încercând să faci întotdeauna lucrurile de unul/a singur/ă, rămâi captiv/ă în fața eșecului. Chiar dacă mândria ta este unul dintre aspectele pe care le susții cu cea mai mare încăpățânare, trebuie să fii conștient/ă că ajutorul venit din partea celor din jur poate fi unul benefic pentru tine. Pe parcursul acestei săptămâni te gândești să faci câteva schimbări în propriul cămin.

Gemeni

Legătura Soare-Pluto poate „amesteca” lucrurile în viața ta și te vei trezi făcând lucruri pe care le-ai negat dintotdeauna. Remarci cu regret că o prietenie importantă pentru tine s-a transformat într-o legătură cu implicații sociale și nimic mai mult. Indiferent de orice decizie a-i lua în plan profesional, știi doar că trebuie să acționezi.

Rac

Pare a fi momentul potrivit să începi să faci lucruri pentru tine. Chiar dacă modul în care se desfășoară evenimentele nu îți oferă indicii despre ceea ce va urma, rămâi concentrat/ă. Nu îți permiți să fii luat/ă prin surprindere nici de propria persoană, nici de cei din exterior. Ai grijă de propriul suflet! Prejudecățile te pot răni mai mult decât ești tu conștient/ă.

Leu

Saturn reprezintă planeta structurii și a responsabilității. Având în vedere acest aspect, vei reuși să aduci în viața ta acea doză de organizare de care aveai nevoie pentru a nu mai simți că pierzi controlul. În mai multe situații în care te vei afla, vei fi radical de onest/ă cu cei din jur. Această „deschidere socială” pare să îi sperie pe mulți dintre interlocutorii tăi.

Fecioară

Oboseala care s-a acumulat în timp te face să te îngrijorezi cu privire la starea ta psihică. Devii din nou mult prea pragmatic/ă în raport cu anumite emoții. Modul în care se raportează cei din jur la reușitele tale te dezamăgește. Nimic nu poate fi mai descurajator pentru tine decât nesusținerea anumitor persoane. Din păcate, ești mult prea „dependent/ă” de părerile celor din jur.

Balanță

Începi să devii mai conștient/ă de neajunsurile emoționale pe care le ai în relația personală. Această stare de sine te ajută să iei decizii corecte în această direcție. Planurile pentru această săptămână sunt deja stabilite, dar asta nu înseamnă că nu simți o mică anxietatea în raport cu posibilitatea unor evenimente imprevizibile.

Scorpion

Nu ai niciun plan stabilit, obiective profesionale notabile nu ai de îndeplinit, iar libertatea pe care o trăiești în plan personal îți organizează de la sine întreaga viață. Da, îți place să fii înconjurat/ă de persoane de calitate cum le zici tu, dar asta nu mai reprezintă premisa compromisurilor în plan relațional. Ai renunțat la acest tip de comportament.

Săgetător

Îți dorești cu ardoare să ai parte de acele începuturi la care visezi, dar te simți blocat/ă. Indiferent de ce spun cei din jur, tu ești singurul/a care poate aduce schimbarea în viața ta. Nu te lăsa afectat/ă de părerile celorlalți! Nimeni nu știe mai bine decât tine care sunt „bătăliile” pe care le duci zi de zi. Familia vede în tine adevărate resurse psihice. Lasă-te inspirată de ele!

Capricorn

În ceea ce privește viața personală, o să înveți să vezi lucrurile cu sufletul, fără prea multă rațiune implicată. Îți dorești apropiere în raport cu anumite persoane și consideri că aceasta este modalitatea prin care o poți obține. În mijlocul celor dragi reușești să te reculegi și să reiei lupta cu toate provocările pe care viața ți le așterne în față.

Vărsător

Sunt mulți cei care au încredere în tine, dar indiferent de ceea ce ți se transmite, consideri că nu ești suficient/ă și nu îți ești suficient/ă. Majoritatea deciziilor pe care le iei în această perioadă sunt inspirate de ceea ce îți dorești. În plan personal sunt mulți cei care te vor dezamăgi sau despre care tu consideri că oricum o vor face, mai devreme sau mai târziu.

Pești

Indiferent unde te vei afla, în perioada următoare vei căuta să petreci mai mult timp singur/ă. Este tot ceea ce ai nevoie pentru a te detașa de ceea ce se întâmplă în jur. Mai mult decât atât, ai nevoie cu adevărat de relaxare. Abilitatea ta de a seduce este pusă la îndoială pe parcursul zilelor următoare, mai ales dacă ești implicat/ă într-o relație de lungă durată.

Articole asemănătoare

Back to top button