fbpx

horoscop | Unele zodii vor avea parte de bani, altele – de inspirație și aventuri. Cum se aranjează stelele în ultimele zile de iarnă?

Ultimele zile de iarnă și primele de primăvara le aduc zodiilor noi provocări, dar și noi succese. Unii nativi vor încerca să găsească soluții pentru anumite probleme, iar alții vor obține bani mulți. Astrele le recomandă tuturor să se odihnească suficient, să aibă grijă de sănătate și să petreacă mai mult timp cu oamenii dragi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbecii vor să își facă dreptate, au multe lucruri de rezolvat mai ales sub aspect administrativ. Ziua cea mai tensionată este miercuri. Astrele  vă recomandă să evitați altercațiile. Vineri primesc vești bune de la niște prieteni, iar în zilele de odihnă porniți într-o călătorie.

Taurii caută surse financiare și încearcă să rezolve mai multe probleme legate de cămin. Aceștia au nevoie de ajutorul persoanelor mai competente, de altfel li se va părea că pierd totul de sub control. Astrele le recomandă nativilor acestei zodii să facă mai multe plimbări în aer liber.

Gemenii pun capăt unei relații care îi tensionează de multă vreme. Nativii se simt liberi, independenți și fac tot ce le trece prin cap. Totuși, stele spun că cei născuți în această zodie trebuie să fie atenți la drum săptămâna viitoare.

Racii încep săptămâna foarte bine, sunt inspirați și au o dispoziție voioasă. Aceștia încearcă să obțină mai multe victorii la locul de muncă, iar multora chiar le reușește. Femeile rac au parte de o întâlnire cu cineva din trecut sâmbătă.

Leii constată o investiție inutilă. Luni nativii zodiei trebuie să facă față unor situații mai puțin plăcute. Spre sfârșitul săptămânii aceștia ar putea primi o surpriză de la cineva drag.

Fecioarele au suspiciuni în parteneriat. Astrele le recomandă să analizeze totul la rece și să nu facă din țânțar armăsar. Spre sfârșitul săptămânii furtuna se liniștește, iar nativii primesc o sumă de bani dintr-o investiție făcută mai demult.

Balanțele încearcă să stabilească pace în familie și le reușește. La mijloc de săptămână nativii ar putea avea mai multe sarcini la serviciu, iar sâmbătă astrele prezic o întâlnire romantică care poate avea perspective frumoase.

Scorpionii cheltuie pentru confort. Miercuri nativii au parte de cheltuieli neprevăzute. Spre sfârșit de săptămână reprezentanții zodiei primesc musafiri de departe și se bucură de căldură familiei.

Săgetătorii se simt ținuți pe loc. E nevoie de atenție la sănătate în ziua de luni. Un conflict izbucnit miercuri ar putea avea consecințe dacă nativii nu vor reacționa corespunzător. Sâmbătă săgetătorii primesc vești de la o persoană apropiată cu care nu s-au văzut de mai mult timp.

Capricornii se gândesc la perspective de viitor și-și fac planuri mari. Miercuri aceștia ar putea avea parte de mai multe peripeții legate de viața personală, iar vineri ar putea afla despre o deplasare inopinată.

Vărsătorii pot reuși, dar sunt demobilizați. Ar trebui să profite la maxim de postura pe care o au în prezent. Miercuri este o zi tensionată și complicată din punct de vedere financiar, dar spre sfârșitul săptămânii lucrurile se aranjează de la sine.

Peștii se angajează în prea multe sarcini, dar se mobilizează. Le reușesc de minune sarcinile de la serviciu, iar în viața personală se așteaptă mari surprize. Astrele le recomandă nativilor acestei zodii să lase lucrurile pe seama întâmplării și să pornească într-o călătorie la care visează de multă vreme.

Articole asemănătoare

Back to top button