fbpx

horoscop | Gemenii au nevoie de bani, iar Peștii – de odihnă. Ce ne prezic astrele pentru această săptămână?

Pentru unele zodii săptămâna aceasta va fi încununată de succes pe plan financiar, iar pentru altele va fi marcată de cheltuieli și stres. Unii nativi au nevoie de odihnă, iar alții chiar își iau concediu și evadează departe de casă.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec: Ești foarte solicitat în plan profesional. Gândește-te bine înainte de a accepta sarcini noi, oricât ar fi de tentante. Există riscul să nu le poți duce la bun sfârșit.

Taur: Sunt șanse să călătorești sau măcar să planifici o escapadă. Relațiile de muncă sunt foarte active, mai ales cele cu șefii. Comunicarea cu prietenii îți este de bun augur.

Gemeni:  În primele zile ale săptămânii trebuie să achiți datorii, facturi, servicii și să relaționezi cu instituții financiare. Evită planurile de investiții și cheltuielile nefondate. La serviciu ar putea apărea sarcini urgente de rezolvat.

Rac: Astrele îți recomandă să fii atent la documentele care atestă plăți. A doua parte a săptămânii este favorabilă activităților culturale, studiilor și călătoriilor.

Leu: Partenerul de viață sau colegii îți pot reproșa faptul că ești foarte implicat în treburile tale personale, iar pe cele comune le-ai lăsat în umbră. Revizuiește-ți atitudinea și fii prezent alături de cei care au nevoie de tine în aceste zile.

Fecioară: Ai parte de o perioadă dinamică pe plan sentimental. Cineva din anturaj îți poate sfaturi valoroase. A doua partea săptămânii evidențiază activitate intensă la locul de muncă.

Balanță: Sunt posibile discuții aprinse și întâlniri cu oameni dragi pe care nu i-ai văzut demult. Informațiile pe care le primești în acestea zile îți vor divulga mai multe taine despre viața familiei tale.

Scorpion: Este posibil ca un membru al familiei să aibă probleme financiare și să te roage să-l ajuți. Perioada actuală te predispune la cheltuieli majore, așa că fii prudent și chibzuiește bine.

Săgetător: Sunt posibile îmbunătățiri financiare. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sunt la ordinea zilelor. Unii doresc să le oferi sfaturi, alții vor discuții de suflet și idei geniale.

Capricorn:  Săptămâna începe greu pentru tine. Odihnește-te, plimbă-te în aer liber alături de cineva drag și lasă grijile deoparte. Evită exagerările de orice fel și nu oferi altora prilejul să profite de pe urma stării tale.

Vărsător: Îți faci planuri pentru călătorii îndepărtate. Pe plan profesional obții succese, iar superiorii te apreciază la justa valoarea. În weekend petreci timpul romantic cu persoana iubită.

Pești: Ai nevoie de odihnă și de meditații interioare. Observând detașat ceea ce se petrece în jurul tău, ai șanse mari să decizi corect ce faci mai departe.

 

Articole asemănătoare

Back to top button