fbpx

horoscop | Despărțiri, oferte de muncă și revederi neașteptate. Vezi ce îți prezic astrele pentru săptămâna viitoare

Sfârșitul primei luni de vară ne face să căutăm echilibrul și să potolim furtuna din sufletul nostru. Unele zodii vor avea parte de oferte noi de muncă, altele vor fi tentate să înceapă relații de iubire. Astrologii le recomandă tuturor nativilor să fie atenți, în iunie poate exista un moment de cotitură în carieră, iubire sau viață conjugală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Familia te sprijină în tot ceea ce faci și îți oferă afecțiune și stabilitate emoțională, dar în același timp te și epuizează la nivel energetic. În ultima perioadă ai evitat să emiți judecăți de valoare în raport cu anumite aspecte, iar această decizie ți-a adus stabilitate psihică și emoțională. Cei din jur nu au întotdeauna cele mai rele intenții, după cum greșit presupui.

Taur

Deși încă nu știi spre ce direcție se îndreaptă toată jovialitatea de care ești înconjurat/ă, te lași purtat/ă de ea. Marte este destul de „structurată” din punct de vedere energetic. Zilele acestei săptămâni te provoacă, mai ales la nivel profesional. Modul în care alegi să te raportezi la cei din jur te ajută să îți „eșalonezi” energia psihică de care dispui.

Gemeni

Adori să flirtezi și să faci asta cu fiecare ocazie pe care o ai. Chiar dacă de multe ori îți pui întrebări în raport cu ceea ce se ascunde în spatele acestei nevoi, blochezi orice direcție spre răspuns. Este posibil să îți fie teamă de ceea ce vei afla. Viața profesională aduce în prim plan dorința de a te remarca. Cu toate astea, nu o să încerci în niciun fel să forțezi lucrurile.

Rac

Expansiunea orizonturilor profesionale te ajută să faci lucruri pe care ți le-ai dorit dintotdeauna, chiar dacă provocările de care vei avea parte sunt dintre cele mai neconvenționale. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate. Nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit.

Leu

Nu înțelegi nevoia unora de a aduce în plan online toate deciziile pe care le iau. În afara faptului că nu înțelegi, ești conștient/ă și de starea de iritare pe care ți-o creează. Cu siguranță „atinge” ceva în raport cu propria lume interioară. Încearcă să urmezi firul spre care duce această introspecție! Ai nevoie de răspunsuri în acest sens.

Fecioară

Întreaga săptămână se va afla sub influența preponderentă a lui Saturn, iar la nivel energetic lucrurile vor fi cât se poate de clare. Firea ta duală se va afla în plină activitate în următoarele zile, deoarece vei fi pus/ă mereu în postura de a alege. Acum știi care sunt lucrurile care te împlinesc cu adevărat, dar pe alocuri vei fi din nou tentată să faci compromisuri în defavoarea ta.

Balanță

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinit/ă. Ești acompaniat/ă de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singur/ă. Firea introvertită care te caracterizează parcă te „forțează” să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău.

Scorpion

Deși în acest moment totul pare să fie stabil din punct de vedere emoțional, totuși nu te simți împlinit/ă. Ești acompaniat/ă de o mână de oameni dedicați și inimoși, iar tu continui să te simți singur/ă. Firea introvertită care te caracterizează parcă te „forțează” să te îndepărtezi de toți cei care pot avea o influență benefică asupra echilibrului tău.

Săgetător

În ultima perioadă nu ai reușit să îți dai seama de ce ai nevoie pentru a te simți împlinit/ă. Totul în jurul tău este haos. Nu reușești să duci la îndeplinire nimic din ceea ce îți propui. Starea de spirit agitată are efecte vizibile asupra motivației tale. Cuvintele pot deveni inamicul tău principal în ceea ce privește viața personală.

Capricorn

Chiar dacă compromisurile pe care le faci par să fie riscante, pe termen lung, acestea merită orice dedicare din partea ta. Timpul ți-o va confirma! La birou apar noi oportunități de implicare în proiecte de mare anvergură. Pentru cariera ta este important să o faci. Zilele de weekend vor fi aglomerate cu probleme administrative.

Vărsător

Concentrarea va fi esențială în zilele următoare. Planul sentimental este din nou plasat pe loc secund, deoarece nu simți nevoia să flirtezi cu nimeni. Îți este foarte bine singur/ă. Atunci când te afli în impas, primești suport necondiționat din partea persoanelor importante pentru tine. „Recalibrarea” survine destul de rapid datorită susținerii de care ai parte.

Pești

În plan profesional ai multe lucruri pe care dorești să le pui în aplicare, chiar dacă sunt persoane care nu se încred cu adevărat în tine. Viața personală îți aduce multe satisfacții. Pui capăt unei relații romantice toxice, reușești să ieși din negura în care te aflai, te gândești să te muți într-o locuință nouă și ai câteva proiecte personale cărora te dedici întru totul.

Articole asemănătoare

Back to top button