fbpx

horoscop | Balanțele vor avea parte de noroc, iar Taurii – de romantism. Previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare

Unele zodii vor avea parte de noroc, succes în activitate și vești îmbucurătoare. Altele însă, se vor confrunta cu probleme din trecut și vor fi nevoite să ia decizii spontane. Vezi mai jos previziunile astrelor pentru săptămâna viitoare. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Berbec

Marte-Uranus, această diadă plină de forță, te ajută să îți recapeți încrederea în sine în urma unor eșecuri incontestabile. Ești o fire puternică, concentrată pe acțiune și pe rezultate și nimic nu te va face să îți întorci privirea din fața drumului pe care ai pășit. La birou, această săptămână va trece în viteză deoarece au loc schimbări la nivel de management și totul va lua o altă formă.

Taur

Iluzia pe care o trăiești atunci când vine vorba de controlul asupra propriei vieți se spulberă rapid la aflarea unor vești triste. Te simți epuizat/ă și îți este teamă că, fără să vrei, vei ceda. Venus va aduce mult mai mult romantism în relația ta și apropierea pe care o simți față de partener parcă te ajută să îți menții vitalitatea pe linia de plutire.

Gemeni

Tonusul tău psihic are de suferit pe parcursul întregii săptămâni. Deși informațiile pe care încerci să le integrezi nu reprezintă ceva nou pentru tine, temerile pe care le ai iau amploare. Aspirațiile profesionale pe care le ai îți surescită perspicacitatea. În zilele care urmează vei fi mereu în mijlocul acțiunii, indiferent de dispoziția emoțională pe care o vei avea.

Rac

Indiferent de obiectivele pe care le ai, știi care este drumul pe care trebuie să mergi. Observând modul în care lucrurile din jurul tău se modelează în funcție de acțiunile tale, devii încrezător/are că până la urmă totul se va armoniza. Anxietatea este cea care deține controlul asupra multor aspecte ale vieții tale. Trebuie să reușești să ieși cumva din acest cerc vicios în care te afli.

Leu

Jupiter creează un climat de încredere în cadrul echipei din care faci parte la birou, dar asta nu este suficient pentru tine. Atunci când vine vorba de sectorul personal, în această săptămână ți se oferă destule indicii că te afli într-o mare dilemă emoțională. Nimic din ceea ce trăiești nu îți dă senzația de autenticitate. Întâmplările care au loc ți se par fără sens.

Fecioară

Având în vedere starea de oboseală psihică pe care ai resimțit-o în ultima perioadă, ai nevoie de mai multe activități care să te relaxeze. Programul tău este foarte încărcat, dar doar cu task-uri sau responsabilități care nu vizează propriul echilibru. Mai mult decât atât, ai senzația că nimic din ceea ce faci în prezent nu îți oferă de fapt împlinirea de care ai nevoie.

Balanță

Modul în care ajungi să te exprimi demonstrează cât de mult crezi în propriile visuri. Ești determinat/ă și concentrat/ă. Atunci când vine vorba de pașii pe care îi faci, nu crezi în limitări. Norocul este de partea ta și, de cele mai multe ori, o mână întinsă de cineva necunoscut la momentul potrivit te poate ajuta să îți îndeplinești cu succes obiectivele.

Scorpion

Ai toate motivele să fii implicat/ă trup și suflet în plan profesional, dar familia s-ar putea să îți transmită în repetate rânduri semnale că ar fi cazul să te concentrezi și pe sectorul domestic, respectiv pe îndatoririle tale de ordin casnic. Așadar, este foarte important să îți faci timp și pentru cei dragi, căci altfel nu vei putea profita la maximum de toate oportunitățile pe care ți le aduce în carieră Luna Plină.

Săgetător

Deși îți susții mereu punctul de vedere în raport cu ceea ce simți, starea emoțională confuză din această perioadă nu îți va permite să faci asta. Totul în jur ți se pare covârșitor și parcă nu mai energia necesară pentru a face ceea ce ți-ai propus. Ai nevoie de susținerea și afecțiunea celor din jur pentru a putea răzbi în fața provocărilor de care ai parte în plan personal.

Capricorn

Din punct de vedere financiar, Luna Plină de lunea aceasta ar putea aduce fie vești bune, fie vești proaste, în funcție de atitudinea de care ai dat dovadă în ultima vreme în raport cu finanțele. Așteaptă-te așadar și la câștiguri, dar și la unele lipsuri. Mercur anunță că, de miercuri încolo, pot apărea oportunități de a lega colaborări lucrative, care îți pot aduce unele profituri destul de importante.

Vărsător

Lucrurile își urmează cursul, iar tu pare că uneori pierzi contactul cu tot ceea ce se întâmplă în jur. Ai foarte multe de rezolvat, totul în jurul tău este agitație și este nevoie de o foarte bună organizare. Atunci când trebuie să iei decizii cu un mare impact emoțional, ești pregătit/ă să trăiești totul la cote maxime. Nu te eschivezi din fața niciunei provocări.

Pești

În plan personal, dinamica anumitor relații importante pentru tine pare să se regleze de la sine. Nu mai ești dispus/ă să îți întorci privirea spre toți cei care îți cer ajutorul deoarece ai nevoie de resurse și pentru tine. Te afli într-o tranziție importantă din punct de vedere emoțional. În plan profesional ai senzația că tot ceea ce faci își atinge scopul predefinit.

Articole asemănătoare

Back to top button