fbpx

horoscop | Balanțele caută soluții, iar Leii pornesc în călătorii. Ce ne prezic astrele pentru săptămâna viitoare?

Săptămâna viitoare va fi liniștită pentru unii și plină de evenimente pentru alții. Cineva își va descoperi o pasiune nouă, iar altcineva va încerca să își schimbe viața. 

Berbec: Pregătirile sunt gata, acum este timpul să pui în aplicare toate ideile pe care le ai. În această săptămână te gândeşti din ce în ce mai mult la lucrurile pe care ţi le doreşti şi renunţi să mai faci compromisuri.

Taur: Nu se întâmplă nimic neobişnuit în această săptămână, iar totul intră într-o rutină cu care eşti obişnuit. Petreci mult timp la locul de muncă, însă reuşeşti să te organizezi astfel încât să dedici timp și familiei.

Gemeni: Ai o mulţime de întrebări şi porneşti în căutarea răspunsurilor. Eşti atent la fiecare detaliu şi gata să îţi dedici tot timpul soluționării unor chestiuni importante.

Rac: În această săptămână, ai curajul să spui pe nume lucrurilor care te deranjează. Încrederea tot mai puternică în propria persoană îţi deschide uşi.

Leu: Nu renunţi niciodată la ceea ce îţi doreşti, iar în această săptămână munceşti din greu pentru a-ţi atinge obiectivele. În plus, apar oportunităţi pe plan financiar şi pornești într-o călătorie departe de ţară.

Fecioară: În această săptămână petreci mult timp alături de un prieten bun. Indiferent că vrei să stai toată ziua în casă sau să mergi prin toate magazinele care îţi ies în cale, acest prieten bun îţi este aproape în fiecare moment.

Balanţă: Nu reuşeşti să atingi echilibrul, fapt cu totul neobişnuit pentru tine. La sfârșit de săptămâna încerci să găsești soluții pentru a rezolva o problemă financiară mai veche.

Scorpion: În prima parte a săptămânii renunţi cu uşurinţă la planurile tale şi nu prea ai încredere în propria persoană, însă cea de-a doua parte a săptămânii aduce schimbări importante. Înveţi că poţi să faci tot ce îţi planuiești și nu depinzi de opiniile altora.

Săgetător: Îţi îndrepţi atenţia către artă şi muzică şi redescoperi un hobby. Încearcă să-ţi satisfaci pasiunea fără să rămâi fără bani până la sfârşitul săptămânii.

Capricorn: Eşti recunoscător pentru tot ce ai şi arăţi asta oamenilor din jurul tău. Te bucuri de fiecare lucru mărunt din viaţa ta şi reuşeşti să transmiţi energie pozitivă.

Vărsător: Ai nevoie de motivaţie din partea prietenilor, însă timpul liber nu prea vă coincide. În această săptămână realizezi că singurul om în care poți avea încredere eşti tu.

Peşti: Înveţi să fii lider. Petreci foarte mult timp la locul de muncă, unde apar unele proiecte noi. Reuşeşti să coordonezi oamenii cu uşurinţă şi să îi motivezi atunci când pare că nimic nu le mai poate ridica moralul.

 

Articole similare

Back to top button
Close