fbpx

Gratuit pe viață! Conectează-te la Internet Acasă și Moldtelecom îți oferă grila maximă de canale fără costuri adiționale

În premieră ai cea mai generoasă ofertă de Internet și TV de pe piață. Conectează-te acum la Internet Acasă, cu viteză de până la 1 Gbps și ai televiziune gratuită pe viață, cu grila maximă de canale, pe toate televizoarele din casa ta, la doar 200 de lei. În plus, primești cel mai performant echipament WiFi, pentru o acoperire perfectă în orice colț al casei.

Moldtelecom conectează până la trei televizoare fără costuri adiționale

Dacă îți place să petreci serile în fața televizorului, însă nu puteți decide cu familia ce doriți să vizionați: film, emisiune TV, fotbal sau desene animate, Moldtelecom vine cu cea mai tare soluție. Îți conectează până la trei televizoare fără costuri adiționale la abonament, toate cu acces la cele 186 canale, dintre care 65 HD. Cu noua ofertă, economia de plată la abonament pentru un televizor adițional este de 1200 lei.

Gratuit pe viață

În plus, se oferă în dar pentru tine sau membrii familiei tale un abonament de telefonie mobilă, care include 100 minute în rețea și 100 minute naționale sau 2 GB, absolut gratuit. Sau poți opta pentru abonamentul oferit la preț special de 20 de lei lunar, care include lunar convorbiri nelimitate în rețea, pentru a vorbi cu toată familia, 250 de minute naționale sau 5 GB.

Arhiva TV, Multiscreen și Megogo – gratuit

Beneficiile nu se termină aici! Adițional, ai inclus serviciul arhiva TV, Multiscreen și Megogo gratuit. La fel ai funcțiile interactive precum pauză, reluare, înregistrare, control parental, posibilitatea de a adăuga subtitrări etc. La doar 59 de lei adițional, poți activa și Opțiunea Cinema-online IVI, care are un număr de peste 100.000 de filme și seriale.

Hisense 40” Full HD la doar 200 de lei pe lună

Iar ca să te bucuri din plin de toate posibilitățile televiziunii digitale de la Moldtelecom, ți se oferă super prețuri în rate la televizoare performante, la conectare. Poți opta pentru un televizor Smart de model Hisense 40”, Full HD, WI-FI la doar 200 de lei pe lună.

Prețuri mici, avantaje mari

Și pentru că e avantajos ca toate serviciile să le ai de la un singur operator, Moldtelecom îți propune să beneficiezi de un abonament de telefonie mobilă nelimitat pe bune, Fly Magic. La doar 99 de lei ai: minute naționale nelimitate, SMS naționale și în rețea nelimitate, trafic internet și rețele sociale nelimitat, totul pentru a comunica permanent cu oamenii dragi și a naviga pe internet cât îți dorești.

Comandă acum serviciile online, direct pe moldtelecom.md și ți se va livra totul acasă sau sună la 1180.

Moldtelecom – un singur operator pentru a le face pe toate!

Informațiile publicate la rubrica „Advertoriale” sunt articole comerciale plasate în urma unei colaborări cu agenți economici sau agenții de publicitate cu scopul de a promova produse, servicii sau pentru a contribui la vizibilitatea brandului. Pentru detalii privind publicitatea pe portalul de știri ZUGO, vă rugăm să ne contactați la adresa de e-mail contact@zugo.md sau la numărul de telefon 079 772 342.

Articole asemănătoare

Back to top button