fbpx

Ghimpu, îl critică pe Țîcu: Să schimbi UNIREA pe o funcție de ministru, alături de stataliști, e ca și cum ai trece de partea Rusiei

Octavian Țîcu candidează la funcția de deputat pe lista blocului ACUM, format din PAS și PPDA, deoarece vrea să ajungă din nou ministru. Opinia aparține președintelui de onoare al Partidului Liberal, Mihai Ghimpu.

„Pentru a ajunge din nou ministru se vede că ești gata să-i omori nu doar pe unii din ACUM, vorba îti aparține, dar și pe jumătate de chinezi, dar în zadar îți încordezi pumnii de boxer, ministru no să mai fii niciodată, deaceea mulțumește și zi și noapte liberalilor pentru că ți-au dat ceea ce nu meritai, ce-i drept, doar pentru trei luni, oricum te face mai mare, când citește cineva CV-ul tău”, a scris Mihai Ghimpu într-o postare pe Facebook.

Liderul liberal mai spune că Țîcu a trădat ideea unirii cu România, de dragul funcției de ministru, pe care i-ar fi promis-o stataliștii „Maia Sandu și Andrei Năstase”.

„Să schimbi UNIREA pe o funcție de ministru alături de stataliști e ca și cum ai trece de partea Rusiei, deaceea eu te șterg din lista celor care sunt pentru Unire, pentru că dacă erai cu adevărat un mare unionist, luptai alături de acei care te-au crezut și ți-au cedat funcția de ministru”, a mai scris președintele de onoare al PL.

Menționăm că, în 2013, Octavian Țîcu s-a aflat la cârma Ministerului Tineretului și Sportului, fiind promovat în această funcție de Partidul Liberal.

Articole similare

Close