fbpx

foto, video | Un copil de nici 2 ani a decedat după ce a căzut de la etajul nouă al unui bloc locativ din Chișinău

În dimineața zilei de joi, 4 martie, salvatorii au fost alertați de urgență pentru a interveni pe strada Alba Iulia nr. 113 din capitală.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Apelul la Serviciul 112 a fost recepționat la ora 11:45. Potrivit primelor informații, un băiat de un an și nouă luni a căzut în gol de la etajul nouă al unui bloc de locuit.

La fața locului au intervenit patru echipaje de salvatori și pompieri care au stabilit că copilul a căzut pe copertina unei construcții anexe.

La intervenției salvatorii au constatat decesul copilului. Angajații Inspectoratului General pentru Situații de Urgență (IGSU) au intervenit pentru coborârea micuțului de pe copertina cu înălțimea de patru metri. La fața locului, în cadrul cercetărilor, polițiștii au stabilit că minorul în vârstă de aproape doi ani, se afla acasă împreună cu mama, care se afla la bucătărie. Minorul a ieșit la balconul apartamentului și uitându-se peste geam a căzut în gol.

Psihologii IGSU au acordat asistență psihologică părinților și apropiaților copilului decedat. Circumstanțele incidentului tragic urmează a fi stabilite. Cazul este cercetat de organele de drept.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button