fbpx

foto, video | „Stop propagării sexualității”. Zeci de oameni se roagă în centrul capitalei, protestând împotriva Marșului Solidarității

Mai mulți reprezentanți a comunității religioase au ieșit astăzi în fața monumentului lui Ștefan cel Mare și Sfânt, din centrul capitalei, pentru a se ruga în semn de protest vizavi de desfășurarea Marșului Solidarității „Sunt ok”, organizat de comunitatea LGBT.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Protestatarii au pregătit un banner imens pe care era imprimat textul „Stop propagării sexualității”, de asemenea, cei prezenți s-au rugat și au cântat versuri bisericești. Aceștia au ieșit în stradă, în aceeași zi în care, pe străzile Chișinăului, se desfășoară Marșul Solidarității. Preoții și enoriașii condamnă acțiunile reprezentanților comunității LGBT, susținând că în societate ar trebui să existe doar familii formate dintr-o femeie și un bărbat.

Nu este pentru prima dată când reprezentanții comunității religioase se opun organizării marșului comunității LGBT, în anii precedenți, creându-se chiar incidente pentru rezolvarea cărora a fost necesară și intervenția trupelor speciale. Totodată, cu o zi înainte de Marșul Solidarității „Sunt ok”, Mitropolia Moldovei a organizat un manifest al tăcerii, deedicat familiei tradiționale.

Articole asemănătoare

Back to top button