fbpx

foto, video | O nouă locație pentru amatorii de fotografie. Unde se află și cum poți ajunge la un lac cu nuferi, situat la trei km de Călărași

Începând cu luna mai și până la sfârșitul lunii septembrie este sezonul florilor de nufăr. Dacă te numeri și tu printre persoanele care își doresc fotografii spectaculoase lângă un lac cu nuferi, să știi că la doar trei kilometri distanță de orașul Călărași, pe traseul ce duce spre Ungheni, poți găsi locația perfectă.

„Nuferi pe Lac este un proiect în dezvoltare, situat la scurtă distanță de orașul Călărași, pe traseul spre Ungheni. Aflați abia în primul an, nuferii de pe lac sunt firavi, dar merită să fie văzuți. Lacul este amplasat într-o zonă pitorească, izolată și autentică, ceea ce înseamnă că toți vizitatorii, inclusiv cei mici sunt mai mult decât bineveniți să se bucure de natura pe care o putem oferi”, spun proprietarii lacului, citați de diez.md.

Foto: diez.md

Cum ajungi la lac?

„Ne aflăm la trei km de la ieșirea din Călărași spre Ungheni. Pe partea stângă veți vedea o săgeată pe care scrie Nuferi pe Lac. Suntem aproape de traseul Chișinău-Iași, doar că trebuie să treceți pe sub calea ferată ca să ajungeți la noi”, explică proprietarii.

Foto: diez.md

Nu există taxe fixe obligatorii. Cu toate acestea, pentru a avea posibilitatea de dezvoltare în continuare a proiectului, proprietarii acceptă donații pe loc, dar și pe Paypal – nuferipelac@gmail.com. De asemenea, vizitatorilor li se mai propune să procure cartea „Povestea Lotusului”.

Tot aici aveți posibilitatea să vă plimbați cu barca pe lac. Pentru aceasta veți avea un ghid. Serviciile acestuia, de asemenea, nu au o taxă fixă (acesta acceptă donații benevole pentru munca depusă).

Vizitatorii sunt așteptați să admire peste șapte culori de nuferi de vineri până duminică, între orele 10:00 – 15:00. Pentru vizite, sesiuni foto, proprietarii roagă să fie contactați în prealabil la numărul de telefon: 069543003.

Pentru alte detalii și imagini puteți accesa această pagină de Facebook.

Articole asemănătoare

Back to top button