fbpx

foto, video | O nouă explozie a transformat un bloc din Rusia în ruine. Cel puțin o persoană a decedat, iar alte patru sunt sub ruine

O explozie a avut loc în această dimineață, în jurul orei 07:20, ora Moldovei, în orașul Șahtî din regiunea Rostov pe Don. În urma deflagrației, etajul 9 al clădirii a fost distrus aproape în întregime.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

O femeie şi-a pierdut viaţa, iar alte şapte persoane au fost rănite. Se presupune că explozia a fost cauzată de o scurgere de gaze. Potrivit Ministerului pentru Situaţii de Urgenţă rus, patru persoane sunt date dispărute: proprietara apartamentului în care a avut loc deflagrația și o familie formată din trei membri, scrie BBC.

Autoritățile au evacuat peste 140 de persoane a căror apartamente ar fi în pericol, de asemenea, au reușit să salveze cinci locatari, care au fost transportați de urgență la spital. În același timp, salvatorii declară că sub ruine ar putea să se mai afle încă patru locuitori, a căror locuințe se aflau chiar în centrul exploziei.

Amintim că la 31 decembrie 2018, în orașul Magnitogorsk, la fel a avut loc o explozie în urma unei scurgeri de gaze, soldată cu 39 de morţi.

Foto: strana.ua

Articole asemănătoare

Back to top button