fbpx

video | Explozie într-un bloc de locuit din Magnitogorsk. Cel puțin 3 persoane au decedat, iar peste 100 de apartamente, evacuate

O explozie, provocată de o scurgere de gaz, s-a produs în scara unui bloc de locuit din orașul Magnitogorsk din Rusia. Trei persoane au decedat, iar alți zeci de oameni rămân sub dărâmături.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit presei ruse, deflagrația s-a produs la etajul 7 al clădirii. Salvatorii au scos din ruine 3 decedați și alți 6 raniți. Minsterul rus pentru situații excepționale a precizat, într-un comunicat de presă, că și clădirile din vecinătate au avut de suferit, mai multe încăperi rămânând fără geamuri.

Locătarii din imediată apropiere au fost deja evacuați, iar până mâine seara urmează să li se permită să intre în locuințe ca să își poată lua lucrurile de primă necesitate. În același timp, urmează a fi verificat dacă clădirile adiacente nu prezintă pericol pentru viața oamenilor.

În oraș a fost instituită stare de urgență iar la fața locului lucrează aproximativ 200 de persoane din echipele de intervenții și mai mulți voluntari.

Articole asemănătoare

Back to top button