fbpx

foto, video | O locuință din Călărași a fost vandalizată. Bănuitul ar fi furat peste 144.000 de lei, 12.400 de euro, zeci de mii de ruble și un pistol

Pe 2 iunie, polițiștii din raionul Călărași au fost alertați despre un caz de furt în proporții deosebit de mari. Victima, o femeie de 52 de ani, le-a comunicat că în intervalul de timp 08:00 – 12:00, cât nu era acasă, i-a fost vandalizată locuința și i-a fost sustrasă o sumă impunătoare de bani.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La fața locului s-a deplasat grupa operativă. Oamenii legii au stabilit că indivizii au pătruns în interior după ce ar fi forțat geamul din termopan. Din safeul proprietarei au fost sustrase un pistol traumatic, 12.400 de euro, 144.500 de lei și 35.000 de ruble.

Ca urmare a acțiunilor întreprinse, a fost identificat și reținut un suspect. Acesta s-a dovedit a fi un bărbat în vârstă de 30 de ani, locuitor al raionului Călăraşi. În timpul audierilor el și-a recunoscut vina. Pistolul și banii au fost găsiți într-o parcela împădurită de la marginea localității și urmează să fie restituiți proprietarei.

Dacă vina suspectului va fi demonstrată, el riscă până la 12 ani de pușcărie.

Pentru a fi mereu informați, vă îndemnăm să vă abonați și la canalul nostru de Telegram.

Foto: Poliția Republicii Moldova

Articole asemănătoare

Back to top button