fbpx

foto, video | „Nu avem PLANeta B”. OccupyGuguță s-au alăturat miilor de elevi din întreaga lume, cerând măsuri pentru protecția naturii

Zeci de activiști ai organizațiilor „OccupyGuguță” și „Hai Moldova” au ieșit astăzi în stradă pentru a cere autorităților să-și schimbe atitudinea față de starea mediului înconjurător.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În ultimii ani, omenirea a început să se preocupe din ce în ce mai mult de degradarea naturii și încălzirea climaterică pe care au anunțat-o oamenii de știință. Astfel, în întreaga lume zeci de mii de elevi și studenți ies în stradă pentru a da alarmă autorităților.

Nici activiștii moldoveni nu au rămas indiferenți față de această problemă, care ține de fiecare. Cu mesaje adresate trecătorilor, dar mai ales oficialilor, reprezentanții organizațiilor au cerut mai multe măsuri pentru protejarea și conservarea mediului.

Potrivit unuia dintre protestatari, către Primăria Chișinău a fost adresată o petiție, prin care locuitorii capitalei cer un plan de protecţie a aerului, unul de urbanism și altul privind implementarea tehnologiilor de economisire a energiei.

Articole asemănătoare

Back to top button