fbpx

foto, video | Igor Dodon a început împărțirea KAMAZ-urilor rusești. În ce raioane au ajuns primele șase? 

Primele șase KAMAZ-uri din cele 12 care au fost donate Moldovei de Federația Rusă au ajuns în localitățile țării. Unul dintre autocamioane a fost oferit Î.M. „Direcția Reparații și Construcții Drumuri Bălți”.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Într-o postare pe pagina sa de Facebook, Igor Dodon, prezent la evenimentul festiv, a menționat că autospeciala multifuncțională le va fi de mare folos autorităților locale în procesul de deszăpezire, de eliminare a poleiului și de spălare a străzilor.

Un alt KAMAZ a ajuns în dotarea administrației orașului Cupcini din raionul Edineț. Transmiterea cheilor autospecialei a avut loc într-o atmosferă de sărbătoare, președintele țării fiind întâmpinat cu pâine și sare de către tineri îmbrăcați în port național.

Alte două unități de tehnică au fost înmânate ieri la Chișinău. Totodată, câte o autospecială va ajunge în raioanele Briceni, Ocnița, Soroca și Florești.

Amintim că 12 autospeciale de tip Kamaz au fost donate Republicii Moldova de către Federația Rusă, în urma înțelegerilor dintre cei doi șefi de state.

Articole asemănătoare

Back to top button