fbpx

foto, video | Grădinița-creșă nr.155 din sectorul Ciocana a fost inaugurată oficial după reparație. Cum arată instituția în interior?

Grădinița-creșă nr. 155 „Norocel”, amplasată pe strada Igor Vieru, 5/2 din capitală, a fost inaugurată astăzi oficial după renovare. Costul proiectului de reabilitare este de 14,4 de milioane de lei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Instituția preșcolară este prevăzută pentru 14 grupe de copii, inclusiv 3 grupe de creșă, cu o capacitate totală de 320 de locuri.

Procesul de reabilitare a grădiniței a început în luna noiembrie 2018, cu reparația acoperișului, schimbarea tâmplăriei și îngrădirea teritoriului instituției preșcolare. Au urmat lucrările din interiorul clădirii precum și achiziționarea de mobilier și inventar specializat.

Redeschiderea grădiniței-creșă nr.198 a fost motivată de numărul mare de solicitări pentru servicii de educație preșcolară, în special pentru copiii de 2 ani.

Amintim că până în anul 2018, imobilul din str. Igor Vieru, 5/2 a fost în folosința Liceului Teoretic „Mihai Berezovschi”.

 

Articole asemănătoare

Back to top button