fbpx

foto, video | Extrem de mândri și emoționați. Meghan și Harry l-au prezentat lumii pe „baby Sussex”

Astăzi, Ducele și Ducesa de Sussex și-au prezentat public primul lor copilaș, la St George’s Hall de la castelul Windsor. Mândri și entuziasmați, cei doi îndrăgostiți au povestit printre zâmbete despre frumoasa lor experiență.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Prințul Harry a fost cel care și-a ținut băiețelul în brațe, învălit cu o pătură albă și o căciuliță fin tricotată. Cei doi au mărturisit despre primele lor momente în calitate de părinți.

„Este grozav să fii părinte. Sigur, au fost doar două zile, dar suntem absolut încântaţi să avem micul nostru „bulgăraş” de bucurie şi abia aşteptăm să petrecem mult timp împreună cu el”, a spus Prinţul.

„Au fost câteva zile foarte speciale. Este magic, este uimitor. Am alături cei mai buni băieţi din lume, aşa că sunt foarte fericită”, a adăugat Meghan.

Cuplul regal a informat că, tot astăzi, Regina va face cunoștință cu al optulea ei strănepot. Între timp, se pare că micuțul va fi numit în continuare „baby Sussex”, dat fiind faptul că ducii nu au anunțat încă ce nume îi va da acestuia, transmite standard.co.uk.

Articole asemănătoare

Back to top button