fbpx

foto, video | După ce a călătorit pe jos și fără bani prin Italia, a decis să-și (re)descopere țara de baștină. Andrei Plugaru a pornit într-o nouă aventură prin satele Moldovei

Andrei Plugaru, moldoveanul care a călătorit prin Italia pe jos și fără bani, a decis să (re)descopere Moldova. El a pornit din Chișcăreni, raionul Sîngerei și urmează să ajungă la Saharna.

De această dată, Andrei ne-a povestit va parcurge doar 200 de kilometri și va fi însoțit de un prieten. Tinerii își doresc să vadă și Transnistria, însă, în contextul situației din țară, vor decide dacă merg acolo după ce ajung la Saharna.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O nouă călătorie. Descoperim Moldova. Chișcăreni, Singerei, Moldova

O postare distribuită de Andrei Plugaru (@andreiplugaru19) pe

Amintim că, anterior, Andrei Plugaru a parcurs mii de kilometri prin Italia pe jos și fără bani. Acesta a pornit din Treviso spre Sicilia, a dormit prin păduri și case părăsite, iar la finalul călătoriei sale a fost întâmpinat de mai mulți conaționali, care au dat o petrecere de zile mari în cinstea lui.

CITEȘTE ȘI:

foto, video | Ziua mergea, iar noaptea dormea în case părăsite sau în păduri. Andrei Plugaru a ajuns pe jos și fără bani pe vulcanul Etna

Articole asemănătoare

Back to top button