fbpx

foto, video | Detalii despre accidentul din satul Bozieni: Un copil de doar 12 ani a murit, alte nouă persoane – rănite

UPDATE: Un minor de 12 ani și-a pierdut viața, iar mama sa se află în stare gravă pe patul de spital, în urma accidentului produs astăzi în satul Bozieni din raionul Hâncești. 

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

De asemenea, la spital au fost transportate alte nouă persoane, care au suferit diferite traumatisme dintre care trei cu traumatisme grave, anunță Inspectoratul Național de Patrulare al IGP.

„Copilul, la scurt timp, a decedat în reanimaţie. Mama lui e în stare critică, adusă de ambulanţă, la moment se acordă asistenţă medicală tuturor pacienţilor”, a declarat Zinaida Bogdan, medicul de gardă al Spitalului Raional Hânceşti pentru Publika.

Știrea inițială:
Un grav accident a avut loc în jurul orei 12:00 la intrarea în satul Bozieni din raionul Hînceşti, în care a fost implicat un microbuz plin cu pasageri de pe ruta Gura Galbenei – Chișinău.

Șoferul autoturismului, în vârstă de 61 de ani, a pierdut controlul din cauza neadăptării vitezei la condițiile climaterice. De asemenea, s-a depistat că pneurile microbuzului, deși de iarnă, erau uzate.

La fața locului s-a deplasat poliția și o mașină de pompieri pentru a descarcera o femeie prinsă între fiare. În urma impactului, patru persoane au fost rănite, iar restul pasagerilor au suferit un șoc. Victimele care aveau nevoie de îngrijiri medicale au fost transportate de urgență la Spitalul Raional Hâncești.

Articole asemănătoare

Back to top button