fbpx

foto, video | Cu ajutorul pensulelor și vopselelor multicolore, curtea unei grădinițe din capitală s-a transformat într-o grădină zoologică

Curtea grădiniței Lăstaraș din capitală s-a transformat într-o veritabilă grădină zoologică. Tinerii de la Chișinău is me au colorat pavilionul din curtea instituției și au desenat pe el animale, copaci și flori.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Autorii picturii spun că astfel picii se vor bucura și mai mult de timpul petrecut afară, mai ales că acum e acesta e tocmai potrivit pentru plimbări și jocuri în aer liber. Aceștia mai menționează că lucrările au fost realizate în câteva zile și au avut nevoie doar de pensule, culori și o pereche de mâini iscusite a pictoriței Ana, care a realizat desenul.

„Soare, verdeață, miros de flori și cer senin – semne clare că e timpul de joacă pe afară! Acum, copii grădiniței „Lăstăraș” din Chișinău au un motiv în plus pentru a petrece timpul în ogradă, iar asta pentru că pavilionul din curtea instituției s-a transformat într-o adevărată „grădină zoologică”. Vă întrebați cum e posibil?  A fost nevoie de câteva zile, vopsele viu colorate, pensule și mâinile dibace ale artistei noastre, Ana. Acum, fie ploaie, fie vânt, fie soare sau zăpadă, veselia și distracția sunt garantate!”, spun membrii proiectului.

Vedeți mai jos cum arată acum pavilionul din curtea instituției.

Articole asemănătoare

Back to top button