fbpx

foto video | Cea mai sexy femeie din lume și-a provocat fanii la un meci de golf. Ce a urmat

Cea mai sexy femeie din lume, conform topului întocmit de revista Maxim anul acesta, a oferit o lecție de golf pentru fanii care îi urmăresc canalul de YouTube. Paige Spiranac a îmbrăcat o bluză albă, mulată, dar și o rochița strâmtă și scurtă și și-a arătat calitățile dobândite pe terenul de golf. Jurnaliștii de la „The Sun” i-au remarcat imediat echipamentul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Cea mai sexy femeie din lume, execuții superbe pe terenul de golf

Paige Spiranac și-a bucurat fanii cu un nou antrenament de golf în care a arătat câteva dintre execuțiile ei favorite. Și-a filmat sfaturile, iar videoclipul l-a postat pe contul ei de YouTube. Urmăritorii au apreciat foarte tare și costumația: o bluză albă mulată și o rochiță scurtă. „Cam prea scurtă”, au apreciat jurnaliștii de la „The Sun” care au remarcat că a fost un moment în care Paige a scăpat cu bine, pentru că rochia s-a ridicat periculos de mult. A reușit în ultimul moment să rezolve situația, scrie playtech.ro.

Paige Spiranac primește 14.000 de dolari pentru o postare pe rețelele sociale

Paige Spiranac a fost desemnată în luna iunie, de cititorii revistei Maxim, cea mai sexy femeie din lume. Frumoasă blondă are 29 de ani și a jucat golf până acum câțiva ani, dar nu a ajuns la un nivel profesionist. A devenit model și instructor de golf, dar cei mai mulți bani îi câștigă din postările de pe rețelele sale sociale, unde o apariție costă și 14.000 de dolari. Jurnaliștii americani au făcut calculele și spun că Paige Spiranac are o avere de peste trei milioane de dolari.

Paige Spiranac are peste 3,6 de milioane de fani doar pe Instagram. Zilele trecute unul dintre ei a întrebat-o ce mărime poartă la sutien. Fosta jucătoare de golf s-a făcut că nu înțelege și a răspuns uimită: „Ce ciudat e să mă întrebi ce mărime prefer la pantofi. Port 7.5 (mărimea 41)”, a explicat. Discuția a avut loc la doar câteva minute, după ce un „urmăritor” a întrebat-o dacă sânii ei sunt naturali. Paige l-a bucurat foarte tare când i-a dezvăluit că nu a făcut nicio intervenție estetică.

Articole asemănătoare

Back to top button