fbpx

foto, video | 10 filme de Paști, alese cu drag de ZUGO pentru tine și familia ta

Paștele este una dintre cele mai frumoase sărbători religioase. În această perioadă, oamenii devin mai calzi, mai blânzi și mai prietenoși unii cu alții. An de an, sărbătorile pascale sunt o ocazie deosebită de a  ne reîntâlni cu toate rudele și cei dragi. Totuși, chiar dacă nu toate tradițiile vor deveni realitate în acest an, vă îndemnăm să nu vă pierdeți spiritul de sărbătoare și să petreceți timpul alături de membii familiei.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În această ordine de idei, ZUGO a selectat pentru cititori 10 filme tematice, potrivite pentru seara de Paști. Vă recomandăm să nu uitați de tradiționalul ou roșu, asortat cu o felie de cozonac.

Hop-Țop (2011)

Departe de coasta Americii de Sud, pe insula Rapa Nui, cunoscută ca Insula Paștelui, sub capetele uriașe de piatră, se află cea mai fabuloasă fabrică de dulciuri. Trei sute șaizeci și cinci de zile pe an, Iepurașul de Paște domnește peste o echipă de iepurași și pui care pregătesc coșuri umplute cu bomboane pentru a fi trimise copiilor din toată lumea în dimineața de Paște. În seara în care urma să fie numit succesorul tatălui său, I.P. fuge de acasă, cu direcția Hollywood, pentru a-și urma visul de a deveni baterist.

Calea luptătorului pașnic (2006)

Dan Millman este un gimnast care visează să câștige o medalie la Olimpiadă. După ce suferă un accident, cu ajutorul lui Socrate, un străin misterios, și al unei tinere, Joy, Dan descoperă că trebuie să învețe multe și să uite și mai multe înainte de a putea deveni un luptător împăcat cu sine însuși. „Cei mai nesuferiți oameni, sunt și cei care au mai multă nevoie de iubire” – este una din replicile mele favorite din film.

Click – Zapând prin viață (2006)

Michael Newman este căsătorit cu frumoasa Donna și are cu ea doi copii extraordinari. Dar nu reușește să-i vadă prea des deoarece lucrează foarte mult la o firmă de arhitectură cu speranța deșartă că șeful lui îi va recunoaște într-o zi contribuția neprețuită și îl va face partener. Printr-un concurs de împrejurări intră în posesia unei telecomenzi magice cu ajutorul căreia reușește să controleze vieților celor din jur.

Rețeaua miraculoasă (2006)

Un porcușor descoperă că în lume cea mai importantă este prietenia. Tânăra Fern îl salvează pe porcușorul Wilbur când acesta e cât pe ce să fie sacrificat și devine astfel cel mai nou locuitor al fermei. Wilbur este plin de viață și copilăros, ceea ce face ca celelalte animale să-l considere naiv, dar pentru Charlotte, un păianjen ce trăiește agățat de tavan, el reprezintă șansa de a-și putea face un prieten. Însă celelalte animale dezvăluie faptul că zilele porcușorului sunt numărate.

Foto: awesomestory.com

Winnie the Pooh — Springtime with Roo (2004)

Iepure este mai interesat de curățenia de primăvară decât de sărbătoarea pascală. Și asta pentru că se simte dezamăgit și părăsit de prietenii săi Ursulețul de Plus, Tigrilă, Grohi și Roo. Însă curând, Iepure va descoperi, în acorduri muzicale vesele, importanța prieteniei.

 

Foto: movieweb.com

Eu sunt Sam (2001)

Sam Dawson are mintea unui copil de șapte ani și este obsedat de Beatles. Are o fiică făcută cu o femeie de pe străzi, căreia îi dă numele Lucy Diamond, după cântecul lui Beatles. Sam își dă seama de limitările sale și încearcă să o ajute pe Lucy să se realizeze în viață, acolo unde el n-a putut. Deși fetița e foarte fericită alături de tatăl său, autoritățile se sesizează iar Sam angajează o avocată cunoscută să îi apere cauza. Între cei doi se infiripă o poveste de dragoste.

Sursa Foto: fanpop.com

It’s The Easter Beagle, Charlie Brown (1974)

Charlie Brown și prietenii săi se pregătesc pentru Paște. Peppermint Patty decorează ouăle, Sally merge la mall să cumpere pantofiori noi, și cu toții pornesc într-o cursă contra-cronometru în încercarea de a găsi cât mai multe ouă ascunse de Iepuraș. Și totuși, Charlie Brown este îngândurat pentru că, din nou, nu se simte iubit și acceptat. Va reuși micul băiețel neînțeles să redevină vesel înainte de Paște?

Ziua Cârtiței (1993)

Phil Connors, meteorolog, este trimis să relateze de pe teren, dintr-un cătun obscur aflat în centrul atenției o dată pe an, de „Ziua Cârtiței”. Plictisit de meseria sa monotonă și insignifiantă, el se plânge șefilor, dar fără rezultat. Până într-o zi, când se trezește într-o buclă temporală. Deși crede că va avea ocazia să-și schimbe viața, Phil constată că repetă la nesfârșit aceleași greșeli, atât timp cât schimbarea nu va începe cu sine însuși.

Yogi the Easter Bear (1993)

Înțeleptul ursuleț încântă din nou toată familia în această comedie. De data aceasta, doi tâlhari decid să oprească Paștele, răpindu-l pe Iepuraș. Ursul Yogi și prietenul lui cel mai bun, Boo-Boo, află de acest complot și încearcă, în felul lor, să remedieze situația. Dar aceștia trebuie să lucreze repede, altfel, pădurarul Smith îl va trimite pe Yogi într-un circ în îndepăratata Siberie.

Ultimele dorințe (1997)

Carter Chambers și Edward Cole sunt doi bătrânei aparent foarte diferiți, care se întâlnesc într-un spital. Aici, descoperă că au două puncte comune: nevoia neîmplinită de a se împăca cu ei înșiși și deciziile pe care le-au luat în viață și dorința intensă de a-și petrece timpul care le-a mai rămas făcând tot ceea ce și-au dorit cândva. Ignoră toate avertismentele medicale și pleacă în lume pentru a gusta din viață pe ultima sută de metri. Morala? Uneori, e nevoie ca soarta să ne dea un ultimatum pentru a ne pune în mișcare…

Sursa foto: funpop.com

 

ZUGO vă urează sărbători fericite! Stați acasă și fiți un exemplu pentru ceilalți❤🤞

 

 

Articole asemănătoare

Back to top button