fbpx

foto | Un martor povestește despre tragicul accident de la Comrat: „Tatăl a murit, privindu-mă în ochi, în jur… oamenii filmau”

Tragicul accident de la Comrat a întristat ieri sute de oameni. În urma impactului violent, s-a stins din viață un bărbat, iar alte patru persoane, printre care și un copil, au fost grav rănite.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Un martor al tragediei a povestit cu durere despre cum a încercat să-i salveze pe toți cei aflați în mașina avariată, dar și despre cum alți oameni filmau dintr-o parte întreaga „scenă”.

„Nu cred că voi dormi încă multe nopți. Astăzi am fost martor al accidentului din Comrat, Bugeac, în ochii mei a avut loc și m-am oprit împreună cu colegul meu să vedem și să ajutăm cu ce putem. Alergând spre ambele mașini am auzit că în Ford era un copil care striga: „Tată, tată!”. Piciorul copilului era prins sub scaunul tatălui-șofer, era rupt și sângera.

Nu îmi dau seama cum l-am scos, dar ne-a reușit. După am reușit să o scoatem și pe mama care era lovită foarte tare la cap. Apoi, minute în șir, am încercat să scoatem șoferul care era prins între fiare și din cauza că nu am avut instrumente, care ar fi putut tăia mașina… tatăl a murit în ochii mei, privindu-mă în ochi. Sunt imagini greu de descris, dar… vreau să vă rog ceva foarte mult.

În jur oamenii filmau și puțini au fost cei care s-au implicat să ajute la salvarea acestor oameni… Eu povestesc și mă simt atât de… cuvinte nu sunt… îi văd mereu în fața mea și mă simt vinovat că nu am putut să îl salvez pe el… șoferul. Oameni buni, vreau să vă rog să vă dotați mașinile cu: trusă medicală, întrucât astăzi nimeni nu o avea, greu am găsit în ambuteiajul creat. De asemenea – obiecte din metal, stingător… Vă rugăm în asemenea situații să lăsați filmatul și să ajutați la salvarea vieților! Prețuiți viața, persoanele dragi și aveți grijă la drum!”, a îndemnat martorul.

Amintim că accidentul a avut loc în dimineața zilei de ieri. Au fost implicate două mașini, șoferul uneia dintre automobile nu a mai putut fi salvat, iar alte patru persoane au fost transportate de urgență la spital, fiind în stare gravă.

Articole asemănătoare

Back to top button