fbpx

foto, video | Călătorie cu sfârșit tragic la Comrat. Un bărbat a murit, iar 4 persoane, printre care și un copil, au fost grav rănite

Un accident cu urmări grave a avut loc astăzi pe șoseaua Comrat-Chișinău, pe traseul M3 în apropiere de localitatea Bugeac UTA Găgăuzia, după ce două mașini s-au ciocnit violent.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Martorii oculari au surprins momentul tragic, astfel, au apelat imediat la serviciile de urgență. La fața locului s-au deplasat echipaje de salvatori și poliție. Potrivit șoferilor care au văzut impactuș, conducătorul auto al mașinii Ford ar fi fost cel care a comis accidentul, intrând pe contrasens și ciocnindu-se dur de celălalt automobil de model Dacia.

În urma impactului, șoferul din vehiculul de model Ford a decedat, iar o femeie şi un copil au fost preluaţi la spital cu diverse leziuni. În autoturismul de model Dacia Logan erau doi bărbaţi, care s-au ales cu leziuni uşoare.

Intervenţia salvatorilor IGSU a fost necesară pentru descarcerarea bărbatului decedat, dar şi pentru spălarea traseului de combustibil. Circumstanţele şi cauza producerii accidentului se stabilesc.

foto, video | Călătorie cu sfârșit tragic la Comrat. Un bărbat a murit, iar 4 persoane, printre care și un copil, au fost grav traumatizate

Articole asemănătoare

Back to top button