fbpx

foto | Un bărbat a murit, iar o fetiță se zbate între viață și moarte după ce un microbuz s-a lovit într-un TIR

În această dimineață,în jurul orei 11:19, pe traseul de ocolire a orașului Donduşeni, la intersecţia drumului satului Plop, s-a produs un accident rutier grav, în care a fost implicat mocrobuzul de pe ruta „Donduşeni-Sudarca” şi un camion.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Ajunși la fața locului, oamenii legii au constat că la volanul microbuzului se afla un bărbat în vârstă de 56 de ani, având ca pasageră o minoră de 11 ani.

Ajungînd la intersecţia drumului G-11 cu traseul R-12 km.3+600m, șoferul nu s-a asigurat conform indicatorului și nu a cedat trecerea. A ieșit în intersecţie şi a fost tamponat lateral de către autocamionul de model DAF cu semiremorcă, condus de un bărbat în vârstă de 54 de ani.

După impactul produs, rutiera de model Mercedes Sprinter a fost inversată şi proiectată pe acostamentul din dreapta al traseului R-12. Conducătorul rutierei şi pasagera minoră, au fost preluaţi de către Echipa Salvare și transportaţi la IMSP-Spitalul raional Donduşeni pentru îngrijiri medicale.

În urma traumelor primite, șoferul microbuzului a decedat în secţia de reanimare IMSP-Spitalul raional Donduşeni. Pasagera minoră, aflându-se într-o stare gravă a fost transportată la IMSP-Spitalul raional Edineţ.

Poliția investighează circumstanțele în care s-a produs accidentul și urmează să stabilească cine se face vinovat de impact.

Urmărește cele mai importante noutăți și pe canalul de Telegram ZUGO.

Articole asemănătoare

Back to top button