fbpx

foto | Trei persoane, evacuate dintr-o casă cuprinsă de flăcări la Căușeni. O butelie de gaz era gata să explodeze

O casă din raionul Căușeni a luat foc în această noapte, în jurul orei 01:03. Două autospeciale de intervenție au fost îndreptate la fața locului pentru a lichida incendiul.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Pompierii au stabilit că flăcările au cuprins două odăi, dar și acoperișul locuinței. Totodată, salvatorii au reușit să evacueze trei persoane din interiorul casei: un bărbat și două femei care nu au avut de suferit. Mai mult, angajații IGSU au scos din încăpere o butelie de gaz, astfel evitând producerea unei explozii.

În urma incendiului au ars bunurile materiale din interior, dar și 70% din acoperiș. Potrivit datelor preliminare, incendiul s-ar fi produs ca urmare nerespectării regulilor antiincendiare la utilizarea focului deschis în încăpere.

Cauza, circumstanțele și prejudiciul material urmează a fi stabilite ulterior. Pentru a evita tragediile, producerea incendiilor și intoxicațiilor cu monoxid de carbon, IGSU îndeamnă oamenii să respecte cu strictețe normele antiincendiare Cetățenii sunt rugați să utilizeze corect sobele, dar și aparatele electrice de încălzit. 

Articole asemănătoare

Back to top button