fbpx

foto | Tragedie la Căușeni. Un tânăr a decedat, iar o adolescentă se zbate între viață și moarte, după un accident de motocicletă

Caz tragic la Căușeni, după ce un tânăr s-a izbit cu motocicleta într-un pilon de beton. În urma ciocnirii, șoferul a decedat pe loc, iar pasagera, care este o adolescentă în vârstă de 16 ani, a suferit traumatisme grave.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Contactată telefonic de reportera ZUGO, ofițera de presă a Inspectoratului de Poliție Căușeni, Corina Repeșciuc, ne-a declarat că accidentul s-a produs pe 27 mai, în jurul orei 21:40, pe strada de la intrare în satul Opaci.

La fața locului s-a deplasat o grupă operativă, care a stabilit că șoferul conducea o motocicletă de marca Giantico, fără numere de înmatriculare și fără a avea permis de conducere. Tânărul de 19 ar fi mers cu viteză prea mare, iar într-o curbă acesta nu s-a isprăvit cu ghidajul. Astfel, motocicleta a zburat de pe carosabil.

Vehiculul a fost cuprins imediat de flăcări, viața băiatului nu a mai putut fi salvată, iar tânăra de 16 ani a fost transportată de urgență la Spitalul raional din Căușeni, în secția de reanimare. Ofițera ne-a declarat că, nici în această dimineață, 28 mai, starea ei nu s-a ameliorat.

Deși nu este nicio dovadă clară că șoferul motocicletei era în stare de ebrietare, medicul legist a precizat că, la prima vedere, acesta avea alcool în sânge. Alte detalii sunt stabilite în continuare de poliția din Căușeni.

Articole asemănătoare

Back to top button