fbpx

foto | „Timp împreună am avut când mergeam cu el-puradel la plimbare”. Declarații emoționante despre Viorel Mardare, făcute de sora mai mare

Moartea lui Viorel Mardare a făcut să plângă o Moldovă întreagă, aducând durere în sufletele celor care l-au cunoscut, dar și un gol imens în inimile rudelor și celor apropiați.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

La câteva zile de la moartea talentatului regizor, sora lui a venit cu un mesaj emoționant pe pagina sa de Facebook, însoțit de o fotografie a lui Viorel în copilărie. Cei doi au fost apropiați și au petrecut mult timp împreună atât în verile lungi, petrecute la bunici, cât și în nopțile dormite în spital.

„Timp împreună am avut doar când rămâneam verile la bunei, când îl luam serile de la grădiniță, când mergeam cu el-puradel la plimbare împreuna cu viitorul meu soț și… când am stat cu el nopțile la spital”, a scris Angela Mardare Titencov.

De asemenea, aceasta a spus și câteva cuvinte despre capacitatea magică a fratelui său de a vedea oamenii dincolo de ceea ce arată ei.

„Avea o manieră aparte de a studia omul. L-am vazut interacționând cu doctorii și personalul medical. Privea drept în ochi, lumea însă nu-și lua privirea, dimpotrivă, îi zâmbeau și-și deschideau portalul sufletului în fața lui. Poate pentru că nu era apăsătoare privirea. Poate pentru că era blândă, iertătoare și dumnezeiască într-un fel”, a mai completat cu nostalgie sora regizorului.

Amintim că Viorel Mardare a decedat în dimineața de 9 martie, la ora 07:15, după mai multe luni de luptă cu o formă agresivă de cancer.

Foto: Angela Mardare Titenco via Facebook

Articole asemănătoare

Back to top button