fbpx

foto | Spații noi de sport pentru chișinăuieni: Două terenuri de minifotbal au fost inaugurate în capitală, iar alte trei sunt în construcție

Două terenuri de minifotbal din cartierul Telecentru și sectorul Botanica au fost inaugurate joi în capitală. Acestea sunt amplasate în preajma blocurilor de locuit de pe strada Academiei 9/1 și din bd. Cuza-Vodă 45/2.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Alte trei obiective de acest fel urmează a fi deschise pentru cetățeni săptămâna viitoare, în sectoarele Botanica și Ciocana. Lucrările de reabilitare au început în luna octombrie, iar costul pentru amenajarea celor cinci terenuri de sport este de 4,1 milioane de lei, surse prevăzute în bugetul municipal.

Adresele pentru reabilitarea terenurilor de fotbal: bd. Mircea cel Bătrân 58, bd. Mircea cel Bătrân 22/1, bd. Cuza-Vodă 45/2, str. Academiei 9/1 și str. Miron Costin 10. Acestea au fost selectate de Consiliul municipal Chișinău, fiind decisă modernizarea anume a acestor terenuri din cauza stării lor deplorabile.

Primarul interimar, Ruslan Codreanu, care a participat și el la inaugurarea celor două spații pentru sport, a menționat că obiectivele vor putea fi folosite de toți locuitorii blocurilor din preajmă, pentru întremarea sănătății, precum și pentru socializarea între vecini, prin intermediul sportului.

Totodată, pe parcursul sezonului estival, aici se vor juca copiii de la centrele comunitare din oraș. Edilul a accentuat că Primăria va face solicitări către Consiliul municipal Chișinău pentru a aloca surse financiare, în scopul renovării a altor terenuri de acest fel pe parcursul anului viitor.

Articole asemănătoare

Back to top button