fbpx

foto | Șapte ambulanțe și 20 de autobuze au rămas duminică blocate pe drumurile înzăpezite

Salvatorii și pompierii din Republica Moldova au intervenit în 182 situații de urgență pe parcursul zilei de duminică.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit datelor colectate din subdiviziunile teritoriale peste 300 mijloace de transport au fost tractate de salvatori de pe trasee din Cahul, Căușeni, Basarabeasca, Leova, Dubăsari și Ialoveni, iar 774 de persoane au fost ajutate să fie în siguranță.

Intervenția angajaților IGSU a fost necesară și pentru deblocare a 7 ambulanțe în care se aflau 20 de persoane, dar și 8 autobuse cu 99 de oameni.

Conform Administrației de Stat a Drumurilor, în ultimele 24 de ore, la lucrări de curățare a zăpezii de pe partea carosabilă și împrăștierea materialului antiderapant, preponderent în centrul și sudul țării au fost implicate 460 unități de tehnică și 466 muncitori, fiind împrăștiate circa 4383 tone de material antiderapant.

Pe 27 noiembrie, către ora 06.00 rămân blocate 13 sectoare de drumuri în raioanele Comrat, Cimișlia, Ștefan Vodă, Anenii Noi, Cantemir, Basarabeasca, Traclia, Dubăsari, Căinari, Criuleni, Ialoveni, Căușeni și Cahul.

La moment pe traseele din republică se circulă în condiții de iarnă.

Citește și: Ninsoarea puternică dă peste cap orarul zborurilor din Chișinău! Zeci de curse anulate, întârziate sau redirecționate

Articole asemănătoare

Back to top button