fbpx

foto | Primăria Chișinău: 500 de teste pentru COVID-19 au fost donate de un agent economic

Primăria municipiului Chișinău a anunțat că un agent economic a donat 500 de teste pentru COVID-19. Acestea sunt predestinate medicilor din prima linie care contactează zilnic cu bolnavii.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

„Împreună cu responsabilii de domeniul sănătății dar și șefii spitalelor am decis ca aceste teste să fie date pentru medicii care stau în prima linie, dar și cei care contactează zilnic cu pacienții”, au scris responsabilii de la Primărie pe pagina de Instagram.

De asemenea, sunt examinate posibilitățile de a caza cadrele medicale în instituțiile hoteliere de care dispune municipalitate, dar și în căminele unor instituții de învățământ.

 

Посмотреть эту публикацию в Instagram

 

500 de teste pentru COVID-19 au fost donate de un agent economic. Împreună cu responsabilii de domeniul sănătății dar și șefii spitalelor am decis ca aceste teste să fie date pentru medicii care stau în prima linie, dar și cei care contactează zilnic cu pacienții. Este primul lot de teste donat, lucru pentru care mulțumim tuturor celor care se implică și ne ajută. În prezent, toate eforturile noastre sunt redirecționate pentru evita îmbolnăvirile în masă cu COVID-19. Sunt examinate la fel posibilitățile de a caza medicii în instituțiile hoteliere de care dispune municipalitate dar și în căminele unor instituții de învățământ. *** Экономический агент пожертвовал 500 тестов для выявления COVID-19. Вместе с ответственными лицами из сферы здравоохранения и руководителями больниц мы решили, что эти тесты должны предназначаться врачам, которые находятся на передовой, а также тем, кто ежедневно контактирует с пациентами. Это первая партия пожертвованных тестов, и мы благодарим всех, кто участвует и помогает нам. В настоящее время все наши усилия направлены на то, чтобы избежать массового заражения COVID-19. На данный момент рассматриваются возможности размещения врачей в гостиничных учреждениях, находящихся в распоряжении муниципалитета, а также в общежитиях ряда учебных заведений.

Публикация от Primăria Municipiului Chișinău (@primariachisinau)

Articole asemănătoare

Back to top button