fbpx

foto | Polițiștii de frontieră, instruiți în domeniul securității aeroportuare după practica poloneză

Polițiștii de frontieră din Aeroportul Internațional Chișinău au avut oportunitatea de a participa la un training specializat susținut de Hubert Adamski, expert în securitate al Direcției de Transport din cadrul Serviciului Grăniceri al Republicii Polonia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În cadrul acestui training, s-au abordat protocoalele de securitate și procedurile de lucru specifice Aeroportului Chișinău. Expertul polonez a adus în discuție aspecte de interes comun, comparând practicile poloneze cu cele moldovenești în ceea ce privește controlul documentelor de călătorie, verificarea securității și inspecția bagajelor.

Un alt punct important al trainingului a fost focalizat pe tactici avansate de control al persoanelor și abordarea adecvată a situațiilor cu persoane neautorizate la frontiera aeroportului. Expertul polonez a împărtășit din experiența Republicii Polonia în acest domeniu și a discutat despre modalitățile de intervenție eficientă.

Această prezentare necesită JavaScript.

Scopul vizitei expertului polonez în Republica Moldova a fost de a susține echipa de polițiști de frontieră în identificarea punctelor de îmbunătățire a sistemului de securitate aeroportuară. Recomandările și concluziile prezentate în cadrul acestui training vor fi utilizate pentru a completa planul de măsuri ce vizează consolidarea securității la Aeroportul Internațional Chișinău.

Articole asemănătoare

Back to top button