fbpx

foto | Oxana Samoylova, despre problemele de sănătate ale micuțului David: „Cred că ne descurcăm”

Oxana Samoylova, soția cunoscutului rapper Djigan, a anunțat pe pagina sa de Instagram că micuțul David are câteva probleme de sănătate. Totuși, aceasta rămâne optimistă și încrezută că familia lor va trece și peste această provocare.

La sfârșitul lunii precedente, Samoylova a spus că băiețelul are probleme la nivelul canalelor lacrimale. Aceasta a cerut sfaturi din partea urmăritorilor care au trecut prin situații similare.

Ieri, Oxana Samoylova a publicat o nouă fotografie pe pagina de Instagram. În descriere, aceasta a menționat că tratamentul merge bine, iar David „crește nu pe zi, ci pe ore”.

Primul băiat în familia rapperului Djigan a venit pe lume în dimineața zilei de 18 februarie. Cei doi mai au împreună trei fete: Ariela, Leya și Maya. La puțin timp după naștere, pe internet au apărut zvonuri precum că Djigan ar fi înșelat-o în repetate rânduri pe Oxana Samoylova. Ulterior, rapperul a ajuns chiar la un spital de psihiatrie.

La moment, cuplul nu locuiește împreună, însă potrivit paginei de Instagram a lui Djigan, acesta își vizitează copiii destul de des și petrece timp alături de ei.

Articole asemănătoare

Back to top button