fbpx

foto | Ochelarii, moara sau lada plină de comori! O echipă de creație din Chișinău prezintă simbolurile scriitorilor români în alb și negru

Echipa unei companii din capitală, care face consultanță de imagine, a decis să își închipuie cum ar arăta simbolurile scriitorilor români. Mai mult, aceștia le-au reprezentat pe toate în nuanțe de alb și negru.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Astfel, cei de la Urban Brand și-au propus să aducă mai aproape de cititori lucrurile care îi reprezintă pe autori și să ofere o porție de creativitate.

„Ne-am propus să aducem simbolurile autorilor îndrăgiți mai aproape de cei care au citit, citesc și vor citi în continuare scrierile lor. Proiectul #albpenegru by Urban Brand vine să ofere o porție de creativitate, relaxare ochilor și da, un pic de artă în feed-ul vostru”, au transmis realizatorii într-un mesaj publicat pe Facebook.

Printre scriitorii „abordați” se numără Mihai Eminescu, Ioan Slavici, Mircea Eliade, Ion Luca Caragiale, Ion Creangă, Nicolae Labiș și alții. Vedeți mai jos cum arată simbolurile lor și nu uitați să ne spuneți în comentarii care v-a plăcut cel mai mult.

Articole asemănătoare

Back to top button