fbpx

foto | O tănără din Bălți s-a stins pe un pat de spital în Italia. Familia cere ajutor pentru repatrierea corpului fetei

O tânără de 24 de ani din Bălți s-a stins din viață pe un pat de spital din Italia, după ce a dus o luptă de doi ani cu cancerul. Acum, rudele fetei cer ajutorul oamenilor pentru a putea repatria cadavrul acesteia.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

În pofida tuturor tratamentelor, cursurilor de chimioterapie și a anilor în care a luptat cu putere și speranță, boala i-a luat Marianei Obreja șansa de a-și trăi viața alături de familie și cei dragi. Ultimele zile din viață le-a petrecut într-un spital din Italia, departe de familie așteptând ziua când va avea posibilitatea sa se întoarcă acasă.

„Suntem cu toții îndurerați, cancerul i-a luat viața, am sperat atât de mult  și am dat până la ultimul bănuț să o vedem pe Marina că va învinge. Acum  cheltuielile ca să o putem petrece pe ultimul drum sunt peste puterile noastre”, spun rudele fetei.

Apropiații Marianei au deschis un cont bancar, unde cei cu inimă mare pot dona ca tânăra să fie condusa pe ultimul drum de oamenii dragi.

Articole asemănătoare

Back to top button