fbpx

foto | O mașină de poliție, implicată într-un accident grav cu două motociclete: Unul dintre șoferi s-a stins din viață

O mașină de marca Dacia Duster a Inspectoratului General de Poliție a fost implicată într-un accident grav la Comrat, cu implicarea a încă două motociclete. Tragedia a avut loc în seara zilei de ieri și s-a soldat cu moartea unuia dintre motocicliști, alt tânăr fiind transportat la spital.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Unul dintre martori a publicat pe internet fotografii în care apare mașina accidentată a poliției, iar un altul susținea, inițial, că automobilul oamneilor legii s-ar fi aflat pe contrasens.

Potrivit ofițerei de presă a IGP, Mariana Bețivu, la 112, Inspectoratul de poliție Comrat, a parvenit o informație în jurul orei 23:16, precum că în satul Svetlâi se deplasează cu o viteză prea mare cinci motociclete, iar șoferii  lovesc cu pumnii în automobile.

„Imediat la faţa locului s-a deplasat un echipaj al poliție. Totodată, un polițist de la IP Comrat, din cadrul grupului operativ, a primit informație de la 112, precum că în apropierea satului Chirsova din partea municipiul Comrat s-a produs un accident. Astfel, deplasându-se la fața locului cu mașina de serviciu de marca Dacia Duster, cu girofarul pornit, a lovit lateral, cu partea stângă a automobilului, motocicleta de marca Yamaha, condusă de un bărbat de 33 de ani, locuitor al raionului Cahul. Acesta se deplasa în întâmpinare cu viteză excesivă. Ulterior, o altă motocicletă de marca Honda, condusă de un motociclist în vârstă de 28 de ani, s-a izbit în Duster-ul, care staționa pe carosabil”, a declarat Bețivu, pentru deschide.md.

În urma impactului dur, motociclistul în vârstă de 28 de ani a fost transportat de urgență la Spitalul raional Comrat, unde a decedat.

„Primul motociclist implicat în accident, cel care se afla la ghidonul motocicletei Yamaha a fost transportat la spital cu diverse traumatisme, iar cel de al doilea motociclist a decedat pe patul de spital.  Pe cazul dat a fost pornită urmărirea penală, iar Procuratura raionului Comrat urmează să investigheze toate circumstanțele producerii accidentului. Menționăm că motocicliștii dispun de permise de conducere cu categoria (A). Fiind verificaţi alcoolscopic, s-a constatat că niciunul din ei nu se afla în stare de ebrietate alcoolică”, a mai adăugat ofițera pentru sursa citată.

Foto: typical_gagauzia via Instagram

Articole asemănătoare

Back to top button