fbpx

foto | O fostă fabrică de conserve – depozit de droguri. Oamenii legii au reținut doi suspecți

Doi locuitori ai orașului Lipcani sunt documentați pentru prepararea și utilizarea substanțelor narcotice pe teritoriul țării. Incidentul a fost înregistrat în seara zilei de ieri, după o lună de monitorizare a persoanelor implicate.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit unui comunicat al Poliției de Frontieră, oamenii legii au fost informați precum că pe teritoriul fostei fabricii de conserve din orașul Lipcani își dau întâlnire tineri care se ocupă cu ilegalități, și anume pregătesc prin diverse metode plante interzise prin lege pentru ca ulterior să le consume.

În timpul verificărilor, au fost identificați doi cetățeni de 33 și, respectiv, 25 de ani, originari din localitatea Lipcani. S-a stabilit că persoanele în cauză păstrau în depozitele avariate ale fostei fabrici de conserve o cantitate de masă vegetală. Ulterior, aceștia au fost surprinși în timp ce întrebuințau substanțele psihotrope.

În cadrul cercetării la fața locului au fost depistate și ridicate aproximativ un kilogram de masă vegetală de culoare verde cu miros specific asemanatoare de canabis, semințe de cânepă de culoare verde și un aparat confecționat artizanal, predistinat pentru consumul masei gata preparate.

Audiați, bărbații nu au dorit să comunice detalii privind activitatea lor. Dacă vor fi găsiți vinovați, aceștia riscă de la 1 la 6 ani de închisoare, cu privarea dreptului de a ocupa anumite funcţii. 

Articole asemănătoare

Back to top button