fbpx

foto | O femeie, găsită fără suflare într-o pădure din Anenii Noi. Poliția cere ajutorul cetățenilor pentru identificarea cadavrului

Poliția din Anenii Noi solicită ajutorul cetăţenilor pentru indentificarea unei femei. Corpul neînsuflețit al acesteia a fost găsit pe 3 martie curent, la marginea pădurii din satului Hîrbovăț, raionul Anenii Noi.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Potrivit informațiilor preliminare, femeia avea vârsta aproximativă de 35-45 de ani, constituție medie, înălţimea – 165 de cm, culoarea părului – vișiniu. În cavitatea bucală lipsesc în partea inferioară ultimii patru dinți, atât din partea stângă cât și din partea dreaptă, iar în partea superioară lipsesc dinții canini, din ambele părți. În regiunea lombară, în partea stângă, s-a stabilit o cicatrice post-operatorie.

Aceasta a fost găsită îmbrăcată într-un maiou de culoare sură, pulover și ștrampi de culoare neagră, blugi de culoare albastră.

Persoanele care dispun de informații privind identificarea cadavrului menţionat sunt rugați să sune la numerele de telefon: 026523334, 060301899 sau 112.

Articole asemănătoare

Back to top button