fbpx

foto | Nu se iubește cu Tina Karol? Vezi cine ar fi, de fapt, noua iubită a lui Dan Balan

Dan Balan s-ar iubi cu o tânără de 20 de ani pe nume Anastasia. Despre asta scrie presa ucraineană, care a găsit pe rețelele de socializare imagini în care fata ar fi surprinsă acasă la moldovean.

Urmărește-ne pe Telegram și pe Instagram.

Anastasia este studentă la o universitate din orașul Kharkiv și dansează în echipa lui Dan Balan de la Vocea Ucrainei, conform viva.ua, care face referire la surse anonime. Tânăra își construiește și o carieră de model, iar recent a obținut și titlul de Miss Universitate.

Sursa citată precizează că Anastasia și Dan au petrecut împreună mai multe vacanțe, inclusiv la București și Bukovel. Relația dintre cei doi ar dura de mai bine de un an, iar Anastasia nu ar fi deranjată de diferența de vârstă dintre ea și Dan, dar nici despre zvonurile potrivit cărora moldoveanul ar simți ceva pentru Tina Karol.

Foto: viva.ua
Foto: viva.ua
Foto: viva.ua

Citește și: video | Dan Balan a recunoscut, în fața a zeci de oameni, ce îl atrage la Tina Karol. „Poți și tu o dată în viață să-mi faci complimente?”

video | Un participant de la Vocea Ucrainei i-a făcut declarație de dragoste Tinei Karol. Dan Balan: „Te admir și mai mult”

video | „Dragostea” dintre Tina Karol și Dan Balan a inspirat o concurentă de la Vocea Ucrainei. Tânăra a cântat cu cei doi o piesă a moldoveanului

Articole asemănătoare

Back to top button