fbpx

foto | Mobilizare impresionantă pentru un om al străzii: A scris într-un anunț că vrea să-și schimbe viața, iar oamenii i-au cumpărat o casă și i-au găsit un job

Timp de nouă ani a locuit în stradă, perioadă în care a întâlnit multe greutăți, dar niciuna dintre ele nu s-a dovedit a fi destul de puternică pentru a-l doborî. Ba din contra, viața de boschetar l-a învățat lecții pe care nu oricine ar reuși să le însușească.

Urmărește-ne pe Telegram și Instagram.

Speranța că într-o zi viața sa se va schimba, l-a motivat pe Anthony Johnson, un bărbat de 37 de ani din Marea Britanie, să scrie un anunț mai neobișnuit pe care l-a atașat lângă cortul unde locuia. 

„Caut de lucru. Sunt gata să muncesc gratuit ca să vedeți cum mă descurc. Nu mă droghez și nu consum alcool. Pot să plimb câini, să spăl geamuri, să grădinăresc, să spăl mașini, să fac curat în casă sau să gătesc. Orice pentru a-mi câștiga existența. Ajutați-mă să-mi schimb viața”, a scris el pe o hârtie.

Foto: SWNS

Cea care i-a sărit prima în ajutor bărbatului a fost o adolescentă de 16 ani, Charlotte Howard. Aceasta a fotografiat biletul și a postat imaginea pe rețelele de socializare. La scurt timp, fotografia a fost observată de Nelson Smith, un grădinar care i-a și propus lui Anthony de lucru.

Foto: SWNS

Bărbatul a povestit că a ajuns în stradă după ce a fost parte a unui grup vicios de persoane, unde se drogau. Cât despre primul job, cel de grădinar, obținut în ultimii ani, el a spus că astfel a decis să lase în urmă trecutul îngrozitor și să facă o schimbare în viața lui.

„Obținerea unui loc de muncă înseamnă a avea ceva de făcut în loc să stau să putrezesc pe o bancă – este vorba despre a avea ceva în viața ta și este anume acel moment când parcă îți întorci viața”, a spus Anthony, pentru Bored Panda.

Charlotte a reușit, de asemenea, să adune peste 1000 de lire sterline pentru Anthony. Oamenii i-au cumpărat acestuia și o rulotă mobilă, ca să nu mai doarmă în cort.

„Mulțumesc că m-ați ajutat să-mi schimb viața, vă mulțumesc că ați înțeles situația mea”, a spus Anthony tuturor celor care l-au susținut.

Foto: SWNS

Articole asemănătoare

Back to top button