fbpx

foto | Lucrările de renovare a subteranei din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. Așa arată pasajul după reparația scărilor

Lucrările de renovare a pasajului subteran din apropierea podului de la Botanica sunt în toi. ZUGO a vizitat obiectivul și vă prezintă câteva imagini de la fața locului.

Podul a fost deja renovat, s-a instalat acoperișul, iar scările au căpătat o altă înfățișare și este mult mai comod și sigur să cobori și să urci. La fel, sunt amenajate spații de acces pentru persoanele cu dizabilități și părinți cu micuți în cărucioare, însă deocamdată nu este clar dacă lucrările au fost finalizate sau pantele urmează să fie îmbunătățite.

Precizăm că Primăria a anunțat la începutul verii că acest pasaj subteran va fi renovat. Potrivit autorităților publice locale, pereții din interior urmează să fie prelucrați astfel încât să reziste unor eventuale acte de vandalism, dar și să fie instalate obiecte de iluminat. Proiectul este realizat de un agent economic care activează în preajmă, iar municipalitatea nu va suporta cheltuieli.

Această prezentare necesită JavaScript.

Foto: ZUGO

Articole asemănătoare

Back to top button